Pandurii au cedat la Lupac! Găman: Ne asumăm, este mult de muncă!

1467

Pandurii Târgu Jiu merge din rău în mai rău. Trupa gorjeană a înregistrat prima înfrângere în actualul sezon al ligii a treia şi a căzut pe locul 4 în Seria 7. Plecată cu gândul de a promova, formația condusă acum de Mario Găman nu a mai cunoscut gustul victoriei de 6 partide. De la instalarea antrenorului gorjean la timonă, alb-albaştrii au luat doar 2 puncte în 3 meciuri. Ultima partidă a fost şi cea mai dificilă, având în vedere că Voinţa Lupac era la egalitate de puncte cu Pandurii înainte de această rundă. Daniel Vădrariu a deschis scorul pentru gazde după numai 4 minute, după ce amfitrionii au recuperat repede o minge degajată de Iovicin şi au dus balonul fără prea mari dificultăți în careul advers. Gorjenii au egalat după o fază fixă. Andrei Georgescu a fost primul la minge după un şut respins de Căpăţână şi a împins balonul în plasă (55). Din păcate, restul reprizei a fost un coşmar pentru vizitatori. Pandurii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Gomes (68), o decizie controversată a brigăzii de arbitrii. Chiar şi în inferioritate numerică, gorjenii nu au făcut pasul în spate, dar au fost prinşi pe o contră finalizată de Cristian Popa (82).
Pandurii în meciul cu Lupac: Iovicin – Peia (Afrim), Gomes, Suently, Truşescu – Aerts, Mensah (Duijker), Eric – R. Petre, B. Lupuleţ (Obeng), Rasoveanu (Georgescu).
Antrenorul Mario Găman a declarat că eliminarea lui Gomes s-a dovedit decisivă în economia meciului. ,,A fost un joc dificil, ştiam că întâlnim o echipă care este motivată din toate punctele de vedere. Prima repriză a fost echilibrată, deşi am intrat foarte greu în joc. După golul lor, am controlat prima parte şi am avut situaţii de gol şi o ocazie mare. În partea a doua, am reuşit să egalăm şi totul mergea aşa cum pregătisem jocul, la victorie. O decizie eronată a arbitrului a dus la eliminarea lui Gomes, considerat ultimul apărător, deşi Truşescu a fost ultimul apărător la acea fază. Am căutat să câştig şi în inferioritate numerică, egalul nu m-ar fi mulţumit, dar, pe fondul nostru de dominare, ne-au prins pe contraatac şi au reușit să marcheze golul doi”, a precizat Găman. Antrenorul a mai spus că nu se teme pentru locul de play-off al echipei, însă recunoaște că forma Pandurilor îi dă de gândit. Găman este sigur că urcuşul va începe de etapa viitoare. ,,Nu îmi e frică, pentru că eu sunt ambiţios şi cred că nu putem să ratăm victoria la nesfârşit după un joc bun. Din păcate, dacă nu eşti concentrat şi nu eşti acolo la fiecare secundă, poţi să ai şi asemenea probleme. Nu mă gândesc la lucrurile acestea, sunt pozitiv şi sunt convins că o să ne descurcăm din ce în ce mai bine. Este îngrijorător, mai ales când ai făcut două egaluri cu echipe sub valoarea ta şi la penultimul meci ai luat gol la ultima fază. A venit şi prima înfrângere, dar pentru mine la fel era catalogat şi egalul. Este mult de muncă, ştiam că aşa va fi, ne asumăm şi începând de vineri, sperăm să intrăm pe făgaşul normal. Victoria este obligatorie”, a spus principalul Pandurilor. În runda viitoare, Pandurii joacă acasă cu Gilortul Târgu Cărbuneşti.
Etapa 12, Seria 7
vineri, 12 noiembrie 2021, ora 14.00
CSM Deva – Gilortul Târgu Cărbuneşti 3-1
Progresul Ezeriş – Aurul Brad 3-0
Viitorul Târgu Jiu 2 – Viitorul Şimian 1-1
sâmbătă, 13 noiembrie 2021, ora 14.00
Voinţa Lupac – Pandurii Târgu Jiu 2-1
CSM Reșița – CSM Jiul Petroşani 4-1
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here