Stănești: Drum comunal, modernizat în timp record! În nici o jumătate de an

3567

Drumul comunal care leagă patru sate ale comunei Stănești a fost finalizat în această lună, deși ordinul de începere a lucrărilor s-a dat în primăvara acestui an. Practic, artera rutieră trebuia finalizată în anul 2024, dar drumul s-a terminat în puțin peste cinci luni de zile, constructorul fiind firma Ydail de la Turceni. Primarul localității, Constantin Bicheru, este mulțumit de calitatea lucrării, dar și de rapiditatea cu care constructorul a terminat drumul.

Ordinul de începere a lucrărilor s-a dat în luna aprilie a acestui an, dar investiția a început o lună mai târziu.
,,Sunt mulțumit atât eu, cât și consilierii locali.
Drumul a fost realizat ca la carte și într-un timp record”, a spus edilul Bicheru.
Investiția nu a prins doar artera rutieră, ci și realizarea unui podeț care s-a făcut cu mare exactitate.
O spune chiar proprietarul terenului în vecinătatea proprietății căruia s-a realizat această parte a investiției.
,,Nu am ce reproșa firmei. A lucrat excelent și repede. Nu credeam că acest drum va mai fi făcut vreodată”, a declarat un localnic din Stănești.
Primarul Bicheru nu are decât cuvinte de laudă la adresa constructorului care a respectat cu strictețe proiectul și a finalizat 4,4 km de drum într-un timp record.
Investiția de la Stănești se ridică la 3,5 milioane de lei fără TVA. Din păcate, cei 4,4 km reabilitați se finalizează la limita comunei cu Târgu Jiul, unde au rămas 400 de m de drum nefăcut.
Artera plină de gropi creează disconfort celor care folosesc această arteră rutieră.
Primarul comunei Stănești speră că autoritățile municipale să își îndrepte atenția și spre această bucată de drum și să găsească finanțare pentru ea.
Chiar dacă mai există artera rutieră de reabilitat în Stănești, localnicii din satele Bălani, Călești, Măzăroi și Obreja au pentru prima dată asfalt la poartă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here