Roșca s-a răzbunat pe doi salariați ai Carierei Roșiuța! Asta, pentru că au dat Like la știrea cu foișorul stricat de liderul de sindicat

3828

Dictatură crasă la Cariera Roșiuța! Conducerea unității demonstrează că este la picioarele liderului de sindicat Nelu Roșca care a cerut, săptămâna trecută, cercetarea disciplinară a doi sudori din unitatea minieră doar pentru că au dat Like la știrea din Gorjeanul care releva, corect, faptul că sindicalistul a dărâmat un foișor dintre blocurile din Motru dar și că respectivului i se căra materiale din carieră, direct la proprietatea respectivului de la Meriș. Cei doi sudori au fost mutați disciplinar, două luni, la un alt sector și trecuți muncitori necalificați, totul făcându-se prin pixul lui Enescu.

Gorjeanul a relatat, săptămâna trecută, despre o problemă ridicata de un locatar de la blocul unde locuiește liderul de la Roșiuța, Nelu Roșca, legat de dărâmarea unui foișor. Este vorba despre postarea unui locatar care îl indică vinovat pe Roșca, postare care a stârnit aprige comentarii pe Facebook.
În știrea de presă se relata că aceea construcție, utilizată de locatari și în special de copii, a fost demolată la cererea lui Nelu Roșca iar componentele foișorului ar fi ajuns la proprietatea sa de la Meriș. Cert este că între blocuri, la locul fostei construcții, au rămas resturi din aceasta, care sunt, din păcate, în același loc de trei săptămâni.

Foișor din componente miniere, mutat acasă la Roșca!
Construcția a fost ridicată ilegal pe timpul sindicalistului Militaru, acum decedat, dar Poliția Locală Motru nu a intervenit să verifice situația în teren și eventual să îi sancționeze pe cei vinovați și de ridicarea foișorului și de resturile lăsate în urmă demolării construcției. Asta, deși șeful Poliției Locale Motru este unul dintre locatarii care stăteau în acel foișor.
Lucrurile grave pe petrec însă, între timp, în Cariera Roșiuța, unde Roșca, supărat că s-a aflat de isprava cu foișorul dar și mai grav de materialele cărate cu o dubă din cariera la proprietatea sa de la Meriș, cere sancționarea unor salariați pe care el îi indică, fără dovezi, vinovați Pe unii îi bănuiește că au făcut pozele cu duba în cauză, pe alții doar că au arătat că le place știrea din Gorjeanul, publicată pe rețele de socializare. Mai exact, pentru că respectivii au apreciat postarea pe rețele de socializare cu un simplu Like încasat-o de la Roșca.

Enescu, ghiocelul lui Roșca!
Astfel, doi sudori care nu au comentat nimic legat de știre au ajuns să fie sancționați disciplinar, peste noapte, și mutați pentru două luni la un alt sector. Salariați din carieră spun chiar că oamenii în cauză ar fi fost trecuți muncitori necalificați și mutați la ,,batalionul disciplinar” de la sectorul în cauză.
Este șocant că șefii carierei fac, cu ochii închiși, ce le cere Roșca, adică sunt folosiți, fără ca respectivii să cârnească, împotriva muncitorilor din unitatea minieră. În loc să verifice scoaterea materialelor din unitate și dacă destinația lor a fost Meriș, șefii carierei fac invers și pedepsesc salariați nevinovați, doar pentru a-și face pe plac liderului de sindicat care conduce, din umbra, unitatea minieră a CEO.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here