Concursul pentru postul de arhivist la SGA Gorj, cu final așteptat! Nevasta liderului de sindicat, angajată la Stat

3023

Arjocu Andrea Elena, nevasta liderului de sindicat din cadrul Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj, a obținut postul de arhivist scos la concurs de A.N Apele Române – Administrația Bazinală de Apa Jiu. Deși nevasta lui Arjocu a avut concurență pe post, aceasta a obținut cel mai mare punctaj, atât la proba scrisă, cât și la cea de interviu. Contracandidata soaței lui Marius Arjocu a contestat, de altfel, rezultatul obținut la una dintre probe, dar comisia de concurs i-a micșorat punctajul, nu i l-a crescut.

Gorjeanul a bătut toba de mai bine de o lună că postul vacantat de SGA Gorj, cel al salariatului decedat după vaccinul cu AstraZeneca, este pregătit pentru nevasta lui Marius Arjocu. De altfel, pentru că soața liderului de sindicat nu avea pregătire pe postul rămas vacant, acesta a fost transformat în unul de arhivist, cu condiții pe care să se încadreze nevasta liderului de sindicat, care a făcut un astfel de troc cu Chimerel, directorul SGA Gorj. Postul s-a scos la concurs, iar pentru a evita valul de opinie publică negativă și a da un iz de corectitudine concursului, probele nu s-au mai ținut la SGA Gorj, ci au fost mutate la Craiova, la sediul ABA Jiu.

Cinci pe un loc!
Cinci persoane s-au înscris în cursa pentru postul dedicat lui Arjocu Andreea Elena, dar în final, la proba de interviu a mai rămas doar candidata favorită și Mirabela Cucu. Cea din urmă a obținut 80 de puncte la interviu, în timp ce nevasta liderului de sindicat a luat 95. Aceeași contracandidată a lui Arjocu a fost depunctată la scris, când a contestat punctajul.
Postul este astfel, de la finalul săptămânii trecute, al celei despre care se știa că s-au tras sforile să ajungă pe post. Orice semnal de alarma tras legat de acest concurs a rămas fără ecou, nicio instituție nedorind să se bage în oala SGA.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here