Postul de arhivist de la SGA Gorj, pe chipul și asemănarea nevestei liderului de sindicat

3003

Mircea Chimerel, directorul Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj, a făcut exact cum a relatat, la finalul lunii trecute, publicația Gorjeanul. Adică, toate diligențele necesare pentru scoaterea la concurs a postului salariatului Barbu, decedat după vaccinarea cu Astra Zeneca. Postul a fost transformat în unul de arhivist, pentru care nu se cere vechime și studii care se potrivesc tocmai cu principala doritoare a scaunului, Loredana Arjocu, nevasta liderului de sindicat din unitate. Consoarta liderului nu a mai lucrat niciodată, adică se încadrează perfect pe postul în care nu se cere vechime, și, culmea, a studiat limba română, cerință principală pentru concurs. Dar cum cei care trebuie să verifice dorm, concursul merge înainte…

Pe site-ul ABA Jiu, acum câteva zile, postul vacant de la SGA Gorj nu figura. Conducerea SGA Gorj a afișat, în schimb, condițiile de concurs și bibliografia în incinta unității, unde nu poți intra decât anunțat și ești văzut pe camera de supraveghere.
Într-un cuvânt, se mimează o minimă transparență, asta poate și pentru că nu se dorește ca cea pentru care a fost stabilit deja postul să aibă concurenta pentru acesta.
Cert este că printre salariații SGA Gorj se discută subiectul, dar și faptul că postul a fost negociat de liderul de sindicat care, la rândul său, i-a lăsat cale liberă spre scaunul de director lui Chimerel.
Deși am făcut public deja a treia oară acest post, din dorința ca cei interesați să aibă acces la informație, speram ca jocurile vehiculate în spatele concursului să nu aibă loc deoarece organele de cercetare penale încadrează rapid fapta într-o infracțiune greu de demontat.
Proba scrisă la acest concurs va avea loc pe 6 august, iar cea de interviu pe 12 august.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here