Femeia din Licurici care și-a înjunghiat soțul în spate a ajuns la Psihiatrie! Ordin de protecție împotriva agresoarei

1874

Ioana Reta Broscaru, femeia care, la finalul săptămânii trecute, și-a înjunghiat soțul în spate cu un cuțit, a ajuns să fie internată la Psihiatrie. Criza femeii, care și-a atacat soțul cu un cuțit, supărată că acesta vrea să divorțeze de ea, i-a adus un dosar penal, un ordin de protecție provizoriu și o internare la Psihiatrie. Polițiștii nu au catalogat fapta drept tentativă de omor, dar poate au realizat că femeia este capabilă să își ducă amenințările la final.

Soțul Retei Broscaru a plecat la Arad imediat după audierea sa la poliție. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că va divorța și că nu mai poate să trăiască sub același acoperiș cu soția sa, care are un comportament deviant. De altfel, de data asta, polițiștii au luat omul în considerare, pentru că soacra agresoarei a făcut plângere la poliție pentru amenințare, dar nu a rezolvat nimic. Asta până la incident. Bătrâna și agresoarea trăiesc însă în aceeași curte.
,,Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 47 de ani, din comuna Licurici, cu privire la faptul că soția sa l-a agresat fizic, înțepându-l cu un cuțit în zona spatelui. La fața locului s-au deplasat lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Stoina care au stabilit că, în timp ce apelantul se afla la locuința de domiciliu, în urma unor neînțelegeri cu soția sa, a fost înțepat de către aceasta cu o lamă veche de cuțit, în zona spatelui, provocându-i o plagă superficială de aproximativ 2 cm. La fața locului s-a prezentat și un echipaj al ambulanței, care i-a acordat îngrijiri medicale, acesta refuzând transportarea la spital. A fost completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva femeii. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a anunțat, ieri, IPJ Gorj. Reamintim că Reta Broscaru a fost oprită la timp de fiica sa de 17 ani, femeia nereușind să îl lovească prea tare pe soțul său ori să repete lovitura. Supărată de insucces, aceasta a încercat să dea foc la casă, închizându-și soacra cu ea în locuință, deschizând butelia și aruncând cu chibrituri din pod către septuagenară. De la un chibrit a luat foc perdeaua de la fereastra bucătăriei.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here