Echipamente și articole sportive pentru copiii din centrele DGASPC Gorj

1181

200 de minori din sistemul de protecție socială al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj au primit, marți, o surpriză plăcută din partea unui magazin din Târgu-Jiu, specializat în articole și echipamente sportive.

Ziua Copilului a continuat și în data de 8 iunie pentru copiii din sistemul de protecție, întrucât, în această zi, 200 de beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, au avut parte de surprize constând în daruri precum: mingi, tricouri, treninguri, adidași și diverse alte articole sportive. Sponsorizarea, în valoare totală de 18.000 de lei, a venit din partea magazinului Decathlon, prin intermediul programului „Ajungem MARI”, implementat de Asociația Lindenfeld, partener tradițional al DGASPC Gorj. „Ajungem MARI” este un program demarat de Asociația Lindenfeld și susține educația copiilor din centre de plasament și din medii defavorizate. Programul educațional „Ajungem MARI” a demarat în București pe data de 8 iunie 2014, cu fonduri 0 și s-a extins rapid, incluzând tot mai mulți copii. La ora actuală, acest program este implementat și în județul Gorj.
,,Mulțumim Decathlon pentru daruri și transmitem un sincer și călduros „La mulți ani” tuturor voluntarilor Asociației Lindenfeld, la ceas aniversar al Programului „Ajungem MARI”. Tot în cadrul programului „Ajungem MARI”, duminică, 6 iunie, a avut loc o excursie la care au participat 42 de beneficiari de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu, din subordinea DGASPC Gorj, aceștia deplasându-se la Hobița, Tismana și Plaiul Castanilor, unde au avut parte de lecții de echitație, tiroliană, jocuri în aer liber și multă distracție”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here