Patru liberali din Gorj, la lansarea candidaturii lui Cîțu

2445

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat astăzi candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, având ca obiectiv câștigarea celor patru tururi de alegeri din 2024 și construirea unor politici publice liberale pentru România, a anunțat liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

„Acesta este un obiectiv pentru mai mulți lideri liberali, unii dintre aceștia fiind astăzi alături de premierul Florin Cîțu la momentul acestui anunț important. Alături de el am fost și eu, dar și alți colegi de la Gorj: secretarul general al Guvernului, Horațiu Gorun, deputatul Gheorghe Pecingina și primarul din Târgu Jiu, Marcel Laurentiu Romanescu”, a mai transmis deputatul de Gorj.

Consiliul Național al PNL se va reuni astăzi pentru a stabili detaliile Congresului care va avea loc cel mai probabil la finalul lunii septembrie. „Florin Cîțu a intrat în politică în 2016 din postura de profesionist în domeniul economic, a fost implicat în puține acțiuni politice, însă a fost mereu un om al partidului, un liberal autentic ce a susținut partidul și oamenii lui. Ceea ce face și astăzi. Din poziția de premier, el a arătat că poate lua decizii bune pentru români, că poate duce România pe un făgaș bun și că înțelege că reforma statului este soluția pentru o viață mai bună pentru toți. Succes, Florin Cîţu!”, a conchis parlamentarul de Gorj. Contracandidatul lui Cîțu este Ludovic Orban.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here