Primul concert Lyra Gorjului, organizat cu aportul Muzeul Național „Constantin Brâncuși”

991

Muzeul Național „Constantin Brâncuși” organizează joi concertul orchestrei „Lyra Gorjului”! Implicarea muzeului este de apreciat, în condițiile în care Lyra Gorjului a primit donații pentru susținerea celor două concerte, în condițiile în care Școală Populară de Artă a anunțat că nu mai deține bani pentru a achita cheltuielile necesare acestor concerte. Un singur concert costa 4000 de lei, iar banii au fost prevăzuți de Consiliul Județean Gorj și atribuiți ȘPA, dar, din păcate au fost cheltuiți pentru altceva.

Soliști în concertul de joi sunt: Mihaela Stamate și Ilie Cealîcu, dirijor fiind Florin Berculescu.

„Avem onoarea și bucuria să vă invităm la evenimentul ce va avea loc joi, 27 mai, ora 19,00, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Vă așteptăm cu drag, să aprindem focul în sufletele noastre, alături de o instituție fanion a județului nostru – orchestra Lyra Gorjului”, transmite Muzeul Constantin Brâncuși.

Luni, Școală Populară de Artă va organiza o conferință de presă pentru a explica situația financiară a instituției care a creat atâta nemulțumire în rândul opiniei publice și a instrumentiștilor Lyra Gorjului.

Al doilea concert Lyra Gorjului va fi organizat din donațiile parlamentarilor, oamenilor de afaceri și reprezentanților unor fundații din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here