Un târgujian s-a răzbunat pe un fost inginer de la Avicola! L-a bătut până l-a omorât

19597

Buzerea Claudiu, în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Jiu, un tânăr care locuiește la casă în Piața Mică a municipiului Târgu-Jiu, l-a omorât în bătaie pe un bărbat de 60 de ani, fără ocupație, cunoscut cu patima alcoolului. Bătrânului i s-au aplicat lovituri repetate, moartea omului fiind violentă, au confirmat anchetatorii. Acesta a fost lăsat de către agresor, lat, în zona tarabelor din Piața Mică a municipiului. Buzerea a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru omor din culpă și lovituri cauzatoare de moarte.

Un târgujian, de 60 de ani, cunoscut cu patima alcoolului, fost inginer la Avicola, a fost ucis, luni seară, în Piaţa 9 Mai. În timp ce se afla în zona tarabelor pentru legume, a fost agresat de un bărbat de 38 de ani, din municipiu, în cadrul unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, a comunicat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.
De altfel, polițiștii din Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că a găsit în Piața 9 Mai, în zona tarabelor pentru legume, un bărbat în stare de inconștiență. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat ca victima este un bărbat, de 60 de ani, din Târgu-Jiu. Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, sosit la fata locului, a constatat că bărbatul este decedat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Municipiului Târgu-Jiu, pentru a efectua cercetarea locului faptei și a stabili împrejurările în care a avut loc decesul bărbatului. Având în vedere concluziile medico-legale preliminare, constând în faptul că victima nu prezenta leziuni vizibile, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Ulterior, cadavrul a fost transportat la S.M.L. Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului. Marţi dimineață, din concluziile expertizei medico-legale, ca urmare a autopsiei dispuse de polițiștii de investigații criminale, a reieșit faptul că moartea bărbatului a fost una violentă. Polițiștii de investigații criminale au continuat cercetările, ocazie cu care a reieșit faptul că, în seara de 26 aprilie a.c., în timp ce victima se afla în zona tarabelor pentru legume din Piața 9 Mai, a fost agresat fizic de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în cadrul unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool. Urmare a cercetărilor efectuate, s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru care se efectuează urmărirea penală, din ucidere din culpă, în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte și s-a dispus declinarea competenței în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii a fost identificat de polițisti și a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, fiind luată față de acesta măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în CRAP Gorj.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, într-adevăr vecinul meu este Buzerea Claudiu dar locuiește lângă. Nu vreau să comentez situația pentru că este tragică pentru toate părțile implicate.
    Dar vă rog frumos să scoateți poza cu casa mea din acest articol și să corectați adresa.
    Cu deosebit respect, proprietara casei din imagine .
    Sturzu Tania-Maria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here