O singură demisie în CA-ul CT Motru! Tutunaru și Rușeț, cercetate disciplinar a doua oară

5260

Mariana Tutunaru și Adela Rușeț sunt pentru a doua oară cercetate disciplinar, în urma ultimului raport al Corpului de Control al ministrului Educației. Fosta directoare adjunctă(până pe 9 ianuarie) Tutunaru a decis miercuri să demisioneze din CA, gest pe care colega ei Adela Rușeț, fost director al unității de învățământ până pe 2 octombrie, nu l-am făcut.
Din CA nu mai face directorul Manciu, destituit urmare a unei cerințe din raportul de control pe ,,lipsă de tact managerial”  dar și adjunctă Pleșa Adriana, găsite cu mai multe nereguli în raport.
Președintele CA-ului este noua directoare a liceului, Brujan Loredana, venită de la Colegiul Auto din Târgu Jiu. În CA a intrat fara sa fie ales și noul director adjunct, profesor de sport la Școala nr.1 Motru.
Unitatea de învățământ nu are secretar, fiind în concediu medical de șase luni, apoi se va pensiona. Noua conducere se va descurca foarte greu in perioada următoare deoarece are de luat mai multe decizii, una fiind plata burselor pentru elevi. În raport nu se precizează din ce bani se vor achita aceste burse. Raportul de control cuprinde mai multe măsuri care trebuie puse în aplicare de IȘJ.
Din fericire s-a rezolvat problema cu cadrul didactic Nibu și s-a înființat clasa de Economic, la cererea comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here