Viitoarea Halep de Motru, premiată de primar

2808

Jucătoarea de tenis Alexia Ioana Bojin, din Motru, multiplă campioană de juniori la sportul alb, a fost premiată miercuri de edilul municipiului, Cosmin Morega.
Primarul i-a oferit sportivei un buchet impresionat de flori, chiar pe terenul de tenis, dar și o icoană sfințită de un înalt prelat, totul pentru eforturile și rezultatele sportive obținute.
Totodată, cei doi au făcut și un schimb de mingi, sportiva rămânând surprinsă de faptul că primarul chiar se descurcă foarte bine cu racheta. Alexia a primit toate asigurările de sprijin necondiționat din partea primarului, dar și a unității locale pe care o conduce, edilul anunțând-o că baza sportivă a orașului îi este pusă la dispoziție permanent, primăria făcând un program de utilizare a bazei care să îi fie favorabil antrenamentelor campioanei. Alexia este antrenată de Marin, care o pregătește de ani buni pe aceasta sportivă, ce are rezultate deosebite.
Primarul a felicitat și antrenorul, dar și părinții campioanei, toți fiind implicați permanent susținând-o pe întreaga sa activitate sportivă. Alexia este considerată de localnici drept viitoarea Halep de Motru.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here