Au votat cu toții! Noi fonduri europene ajung în Gorj!

1033

În cadrul ședinței de Consiliu Local al Municipiului Târgu-Jiu, ce a avut loc, vineri, consilierii locali ai Partidului Social Democrat au inițiat un proiect de hotărâre în urma căruia județul Gorj va putea beneficia de fonduri europene în valoare de 188.012.101 euro (fără TVA), dintre care 74.927.451,03 (fără TVA) vor reveni municipiului Târgu-Jiu.
,,Aceste fonduri europene vor fi folosite pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Gorj, dar și din municipiul Târgu-Jiu. În același timp, tot prin această hotărâre a fost aprobat planul anual de evoluție a tarifelor pentru perioada 2020 – 2026, conform rezultatelor analizei cost-beneficiu pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Gorj”, plan ce va intra în vigoare începând cu data semnării programului de finanțare.
Această hotărâre inițiată de consilierii Partidului Social Democrat a fost votată de toți consilierii locali, indiferent de partidul din care fac parte, înțelegând astfel cu toții importanța acestui proiect pentru județul Gorj, dar în special pentru municipiul Târgu-Jiu”, a anunțat Luis Popa, consilier PSD.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here