Sediu nou pentru Garda de Intervenție Bumbești-Jiu

1295

Începând de astăzi, Garda de Intervenție Bumbești-Jiu, subunitate componentă a ISU Gorj, își va desfășura activitatea într-un nou sediu, echipat și dotat modern prin sprijinul Primăriei Bumbești-Jiu și Consiliului Județean Gorj.
,,Pregătirea profesională și pregătirea fizică a pompierilor militari care încadrează această subunitate se făcea cu dificultate din cauza spațiilor insuficiente ale vechiului sediu și a condițiilor pe care le putea asigura acest spațiu.
Noua clădire oferă suficiente spații, atât desfășurarea activităților zilnice și pregătirea personalului operativ, cât și pentru gararea mijloacelor tehnice cu ajutorul cărora pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu intervin pentru gestionarea situațiilor de urgență produse în raionul de intervenție.
O autospecială de stingere a incendiilor cu apă și spumă și un autocamion de intervenție sunt, în acest moment, în dotarea Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu și, în cel mai scurt timp, vom completa dotarea acestei subunități cu o ambulanță SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here