Polițistul de penitenciare, implicat într-un accident de motocicletă la Turburea, a fost externat

20906

Adrian Roșoga, tânărul de 25 de ani, implicat în vara acestui an într-un grav accident de motocicletă, care a avut loc pe raza comunei Turburea, a supraviețuit incidentului în care a fost la un pas să își piardă viața. După luni de zile petrecute în spitale, medicii reușind să îl salveze de la moarte, și după o lungă recuperare într-o clinică din Târgu Mureș, polițistul de penitenciare a revenit acasă. Starea sa de sănătate este mult mai bună și deși mai are încă de luptat pentru a-și reveni, este optimist alături de familie că viața merită trăită.

Aflat într-un cărucior cu rotile, în spatele căruia se află bunica lui, Adrian Roșoga a trecut pe la redacția Gorjeanul pentru a mulțimi ziariștilor care l-au ajutat. În acele zile de după accident, publicația Gorjeanul a încercat alături de familie să sensibilizeze gorjenii pentru ca aceștia să înțeleagă că Adrian avea nevoie de sânge.
Tânărul de 25 de ani, pasager pe o motocicletă condusă de prietenul său s-a izbit de un cap de pod la Turburea, ambii tineri aterizând în șanț. Cel mai rănit a fost Adrian, iar starea lui precară a impus transferarea rapidă la un spital din Craiova. Demersul a fost bun pentru viața tânărului căruia i-au crescut șansele, supraviețuind accidentului. A avut alături, permanent, familia care și-a consumat toate resursele financiare să îl ajute să treacă peste această cumpănă. Recuperarea continua, iar Adrian nu se dă bătut. Mai avea puțin până la absolvirea școlii, lucru care i-ar fi oferit acum un loc de muncă sigur pentru care a învățat. Adrian Roșoga este un învingător, spune înlăcrimată bunica acestuia, fericită că nepotul său este în viață.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here