Tânăr oprit cu focuri de armă. Conducerea IPJ Gorj verifică și modul de acțiune a polițistului

9213

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Godinești, a ajuns în arestul IPJ Gorj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

,,În seara zilei de 19 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DJ 672 Pîrîu de Pripor, însă conducătorul auto, despre care se cunoștea faptul că are dreptul de a conduce suspendat, a efectuat manevra de mers cu spatele pe o distanță de circa 400 de metri, după care a întors și a demarat în direcția Ciuperceni.

Întrucât șoferul s-a sustras de la efectuarea controlului, un agent de poliție l-a somat pe acesta să oprească, dar pentru că nu a răspuns somației, polițistul a folosit armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și asupra pneurilor autoturismului, rezultând doar pagube materiale.

Ulterior, după o distanță de circa 3 km autoturismul urmărit a fost identificat pe raza comunei Ciuperceni, fiind oprit pe marginea parții carosabile. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt IPJ Gorj.

De asemenea, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări cu privire la modul de acțiune a agentului de poliție.

2 COMENTARII

  1. Trăim într-o lume în care se face abuz de orice să tragi 12 cartușe într-un sat când oricine ar putea ieși afară. Mai mult la 300 m era un priveghi sunt metode de a opri altele dacat sa apelat.Mai ales că acel agent era și tânăr și cred că experiența își spune cuvântul

    • Pai dacă la romani când se aude de scandal ies toți ca la cinematograf sunt șanse mari sa se fi ales vreunul cu un glonț în cur. A acționat corect, păcat ca a tras în roti și nu a țintit cioara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here