Gorjenii intră în febra cumpărăturilor de Black Friday

1335

Cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie este mereu o ocazie pentru gorjenii amatori de shopping să facă cumpărături, fie de uz personal, fie că țin de amenajarea casei ori pentru aprovizionarea cu cadouri pentru luna decembrie, astfel că aceștia vânează ofertele de tip Black Friday, iar cel mai mare centru comercial din Târgu-Jiu a anunțat reduceri masive și numeroase cadouri pentru cumpărători.

În această perioadă nu numai magazinele online sunt luate cu asalt, ci şi reprezentanţele din Târgu-Jiu ale marilor retaileri de produse IT, electronice şi electrocasnice. În perioada 13-22 noiembrie, negrul aduce noroc la cumpărături. Mall-ul din Târgu-Jiu desfășoară campania mALL BLACK FRIDAY, iar cele mai cunoscute branduri de modă și accesorii, frumusețe, home & deco, IT&C, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 80% și premii instant. Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food court pentru preparatele în regim take-away sau pentru gustările care pot fi savurate pe terasă după o sesiune de cumpărături în siguranță. De asemenea, vizitatorii au ocazia de a câștiga 360 de premii instant și 2 premii mari prin tragere la sorți, dacă se relaxează la cumpărături până pe 22 noiembrie.Pentru că în această perioadă Shopping City Târgu Jiu premiază adevăratul BLACK FRIDAY, între 13-15 noiembrie, primii 100 de clienți care postează pe Facebook un selfie în ținută ALL BLACK din centrul comercial, cu check-in la mall, primesc instant un voucher în valoare de 50 de lei, în limita stocului disponibil. Participanții trebuie doar să prezinte dovada fotografiei la Info Desk. Mai mult, o sesiune de shopping le poate aduce automat premii valoroase ALL BLACK. Între 13-22 noiembrie, la cumpărături de minim 200 de lei pe maximum 2 bonuri fiscale, vizitatorii pot câștiga instant unul dintre cele 360 de premii constând în gadget-uri all black (în limita stocului disponibil). De asemenea, prin tragere la sorți, ei au șansa de a câștiga unul dintre cele două aspiratoare robot Rowenta Smart Force Cycloning. Promoțiile și reducerile considerabile se vor activa pe toată durata lunii noiembrie și vor ajunge și până la 80% la produse selectate ale unor branduri din complexul comercial.

Măsurile anti-COVID-19, de neuitat!
,,Mall-ul din Târgu Jiu a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii COVID-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial. Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: instalarea unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, aerisirea și filtrarea aerului din centrul comercial o dată la 3 ore, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafață nanosept pe suprafețele frecvent atinse. În plus, Shopping City Târgu Jiu asigură distanțarea în centrul comercial prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, în spațiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc). Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire”, au transmis reprezentanții mall-ului din Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here