Sezonul acesta – Cinci culori care să nu-ți lipsească din garderobă

1327

Dacă nu ți-ai făcut încă o idee despre ce culori să abordezi pentru sezonul rece și pe care să le integrezi în garderoba ta, este momentul potrivit s-o faci. Mai jos ți-am pregătit un rezumat cu nuanțele cărora merită să le dai acum o șansă. Nu vei regreta.

Roșu
În timpul fashion week-urilor din februarie, culorile primare au avut parte de apariții spectaculoase și vibrante. Roșul aprins s-a dovedit a fi un favorit printre designeri precum Balenciaga, Givenchy sau Mugler. Urmează și tu exemplele de pe podiumuri și încearcă în această toamnă un palton roșu aprins sau dacă consideri că este prea mult, achiziționează-ți măcar un pulover sau un tricou în această culoare.

Portocaliu
Nuanțele de portocaliu stins sunt obișnuite pentru sezonul de toamnă-iarnă, dar anul acesta au defilat pe podiumuri nuanțe mai aprinse. Designeri precum Carolina Herrera, Michael Kors, Roksanda sau Dion Lee au încorporat tonuri intense în colecțiile lor de sezon. Încearcă și tu portocaliul ca și accent de culoare pentru o ținută neutră, printr-o geantă sau o bijuterie, sau cel mai bine, dacă ai curaj, din cap până în picioare sub formă de rochie maxi cu volum.

Albastru
Albastrul electric este una dintre cele mai populare nuanțe pentru toamna anului 2020. Printre casele de modă care au abordat această culoare se află Monse, MSGM, Kenzo sau Oscar de la Renta.Este, fără îndoială, una dintre cele mai ușoare nuanțe de combinat, deoarece se potrivește foarte bine atât cu tonurile neutre, cât și cu nuanțele puternice.
Mixează albastru cu negru sau alb pentru un look „în tipare” sau, pentru o apariție spectaculoasă, cu galben sau magenta.

Gri
O altă culoare cheie pentru noul sezon este griul.În mod normal, asociat cu croieli clasice și masculine, a fost abordat pentru sezonul acesta de designeri într-o manieră mai feminină.
Propunerile designerilor includ sacouri cu decolteu amplu, mâneci bufante și umeri proeminenți, toate elemente de stil pe care îți recomand să le ai în vedere în următoarea perioadă.

Kaki
Nuanțele de kaki au fost prezente în nenumărate prezentări pentru toamnă-iarnă, sub cele mai variate forme, dar mai ales pe o gamă largă de materiale și țesături.
De la piele lăcuită la Fendi, la piele întoarsă la Longchamp, la mătase la Richard Malone și până la fâș matlasat la Ganni, kaki-ul nu mai este demult destinat doar ținutelor casual sau cu alură military.
Sursa: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here