Pentru petreceri incendiare de vară – Modele de rochii în care vei străluci indiferent de situație

2558

Chiar dacă vara se apropie de sfârșit, ne mai putem bucura de câteva petreceri hot. Din cauza pandemiei sezonul petrecerilor în rochii colorate și sparkly a început anul acesta mai greu, dar restricțiile s-au mai relaxat și petrecerile în aer liber par să-și reia cursul firesc. Cu condiția să-ți iei măsurile de precauție recomandate, să păstrezi distanța regulamentară și să accepți invitații la party-uri în cadru restrâns, distracția poate continua și până la început de toamnă.

Cu paiete
O rochie sparkly nu are nevoie de prea multă accesorizare. Rezumă-te la cel mult o pereche de cercei de dimensiune medie și sandale într-o nuanță contrastantă.

Clasică with a twist
Alege o rochie bleu din in cu lungime medie atunci când mergi la o petrecere cu colegii de birou. Optează pentru o coafură sleek și o pereche de cercei cu perle pentru o apariție extrem de stylish.

Rochia tricou
Când îți dorești o seară relaxată, fără griji și fără prea mari pretenții, optează pentru o rochie tip tricou. O variantă sparkly este cea mai bună alegere și va arăta perfect alături de o pereche de pantofi sport.

Cu mâneci bufante
Dacă ești genul de persoană mai romantică, poartă o rochie albă, cu mâneci bufante și aplicații florale discrete. Va arăta senzațional purtată cu o pereche de balerini sau sandale flat.

Drapată
O combinație între sport și sexy, genul acesta de rochie poate fi purtată atât cu pantofi sport și o șapcă, cât și cu tocuri și cercei sparkly supradimensionați.

Sexy
Atunci când îți dorești să fii cea mai hot apariție a petrecerii, rochia mini, drapată, cu bretele spaghetti și într-o nuanță aprinsă de roz este opțiunea perfectă.

Cu animal print
Acest tip de imprimeu nu trebuie să fie musai cel clasic. Unul interpretat poate fi cel puțin la fel de seducător, iar pe o rochie midi va arăta extrem de classy.

Rochia furou
Pentru o petrecere mai elegantă, îți recomand un slipdress într-o nuanță pastelată de galben, văratică și pretențioasă în același timp. Adaugă o pereche de cercei statement și sandale minimaliste și vei întoarce cu siguranță toate privirile.
Sursa: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here