PNL susține un candidat din afara partidului pentru Consiliul Județean Gorj

2142

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal, filiala Gorj, a votat, în ultima ședință, susținerea lui Iulian Popescu, pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi. Liberalii își doresc ca tânărul om de afaceri să fie susținut și de PMP și USR.

Iulian Popescu nu este membru de partid. În schimb, omul de afaceri a ajuns în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia în timpul guvernării liberale. Iulian Popescu este fondatorul unei companii de IT, creatorul unui soft pentru industria HoReCa, utilizat de peste 2.000 de restaurante și cafenele din România.
„De asemenea, o activitate importantă a sa este accesarea de fonduri europene, reușind să aducă în Gorj milioane de euro, bani pentru susținerea tinerilor antreprenori”, susține PNL Gorj.

Vîlceanu vrea negocieri cu Davițoiu și Miruță
Șefii PNL Gorj nu renunță și vor să continue discuțiile cu președinții PMP și USR din Gorj, pentru coagularea unei forțe politice care să învingă PSD.
„În ultimii ani, cetățenii și-au exprimat prin diverse forme dorința de a fi conduși de oameni fără istoric politic. Ei bine, Iulian Popescu nu este politician, este un tânăr antreprenor, născut în Târgu-Jiu, plecat în București, dar rămas conectat la problemele județului, având mereu proiecte europene pentru oamenii de aici. Îmi doresc ca PMP și USR să vină alături de noi pentru că un refuz înseamnă ajutor pentru PSD. Iulian Popescu, susținut de toți colegii din PNL, și sper că și din USR și PMP, poate să scoată Gorjul din rândul județelor din Oltenia rămase captive în urma zecilor de ani de conducere PSD”, a precizat președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here