Mesaje de condoleanțe după moartea jandarmului din Bărbătești: ,,Dumnezeu vrea oamenii buni lângă el și a avut alte planuri pentru tine/ Nu te voi uita niciodată, frățior!”

1718

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbătești, angajat al Jandarmeriei Române, în Capitală, a murit, sâmbătă, după ce s-a electrocutat. Acesta se afla în timpul liber în momentul în care s-a produs tragedia. La fața locului au fost trimise trei ambulanțe. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. ,,Din păcate, fără răspuns. S-a declarat decesul”, a declarat Constantin Mitroi, directorul Serviciului de Ambulanță Gorj.
Tânărul de 25 de ani s-ar fi electrocutat în timp ce lucra cu o bormaşină cu un fir neizolat. Polițiștii fac cercetări în acest caz. ,,La data de 13 iunie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliției Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată.
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce efectua activități gospodărești, în curtea domiciliului, s-ar fi electrocutat cu un fir al unei bormașine.
La fața locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost constatat decesul tânărului. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Bărbatul lucra de aproximativ doi ani la Jandarmerie, în București, după ce a efectuat stagiul de practică în județul Gorj.
Pe pagina de Facebook a lui Bogdan au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe.
Printre cei care îi aduc un ultim omagiu se numără şi un jandarm. ,,Nu te voi uita niciodată, frățior!”, a scris acesta.
,,Dragă prietene, cuvintele sunt de prisos în clipa asta, ai fost o persoană minunată și un prieten de nădejde, Dumnezeu vrea oamenii buni lângă el și a avut alte planuri pentru tine. În sufletul meu vei trăi mereu, chiar dacă golul lăsat în urmă este infinit!
Drum lin către îngeri, prieten drag! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris un alt prieten, pe rețeaua de socializare.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here