Dumitrașcu, director Salubris Gilort: Containerul a căzut din mașina firmei, salariatul nu trebuia să îi dea foc!

1669

Maria Dumitrașcu, directorul Salubris Gilort Târgu-Cărbunești, a explicat astăzi cele întâmplate la Lihulești, unde un container al societății a fost incendiat de un salariat. Directoarea a menționat că acel container plin cu gunoi a căzut din mașină Salubris, pe terenul acelui cetățean. Aceasta a menționat că l-a certat, atât pe angajat cât și pe șofer pentru cele întâmplate, menționând că niciodată nu ar fi capabilă să aducă gunoaie de la societatea pe care o conduce, în comuna sa.

Maria Dumitrașcu spune că salariatul a greșit când a dat foc la container dar susține că acesta s-a închis când a picat din mașină. Aceasta menționează că s-au făcut foarte multe valuri pentru că acel container a căzut în locul nepotrivit, asta și pentru că cei doi subalterni ai săi au încercat să ascundă cele petrecute. Dumitrașcu spune că singura măsură ce o mai poate lua este să sancționeze șoferul de pe mașină de gunoi, celălalt salariat fiind oricum cercetat de poliție.

Cetățenii și autoritățile din Lihulești au sesizat Garda de Mediu Gorj și poliția pentru cele petrecute pe raza comunei Berlești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here