Vîlceanu propune un om de afaceri la șefia CJ Gorj. „Este nevoie de o schimbare”

3111

Omul de afaceri Iulian Popescu, membru în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, este propunerea avansată de președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, pentru șefia Consiliului Județean Gorj.

Parlamentarul și-ar fi dorit un candidat unic al dreptei, purtând în acest sens negocieri cu liderii USR și PMP. Nu s-a ajuns la nicio înțelegere, dar Vîlceanu nu renunță la ideea candidaturii lui Popescu, o persoană fără notorietate publică.
„Iulian Popescu este propunerea pe care am făcut-o președinților USR și PMP din Gorj, pentru că am convingerea că are cunoștințele și energia să genereze creșterea sustenabilă și constantă a Gorjului. Voi face această propunere și colegilor din Biroul Permanent Județean al PNL Gorj”, a spus Vîlceanu. „Vom analiza toate propunerile care vor fi în BPJ. La acest moment, propunerea mea este Iulian Popescu. Am avut deja discuții cu o parte dintre primari și au o părere foarte bună”, a confirmat deputatul PNL.

„S-a stagnat foarte mult”
Iulian Popescu nu a mai făcut politică până acum, dar a fost întotdeauna „cu un ochi pe administrație”. El s-a născut în Târgu-Jiu, dar este plecat de mai bine de 20 de ani în București.
„Ideea de a aduce din energia și experiența mea și în zona administrativă am avut-o de foarte mult timp. Din păcate, județul Gorj a ajuns din ce în ce mai jos în topul dezvoltării economice a județelor și este într-o continuă cădere. Simt că s-a stagnat foarte mult. Pur și simplu lucrurile par prăfuite. (…) M-am interesat foarte mult de ce investiții, ce afaceri s-ar putea face aici. Multe dintre proiectele pe care le am, atât cu firma, cât și cu ONG-ul, se întâmplă în județul Gorj. Este evident că în județul Gorj este nevoie de o schimbare a culorii politice, pentru că, de 30 de ani, acest județ este roșu. PSD trebuie să-și asume lucrurile pe care nu le-a făcut sau le-a făcut prost și este nevoie de o schimbare a oamenilor de la conducerea județului”, a spus Popescu, într-un interviu pentru newsweek.ro.
Popescu administrează mai multe firme, între care o companie de IT care oferă soluţii pentru HoReCa&Retail.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here