Bărbat blocat într-o fântână, la o adâncime de opt metri, salvat de pompieri

1357

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, care curăța o fântână, în comuna Baia de Fier, a rămas blocat, duminică, la o adâncime de aproximativ opt metri și a avut nevoie de intervenția unui echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj pentru a fi scos afară. Un pompier salvator, asigurat cu corzi, a coborât în fântână.
,,Duminică, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, un cetățean semnala faptul că, într-o fântână de pe raza comunei Baia de Fier, un bărbat a rămas blocat.
În încercarea lui de a curăța fântâna, bărbatul în vârstă de 46 de ani a rămas blocat până la brâu în mâl, fiindu-i imposibil să mai iasă.
Suntem la începutul primei luni de vară, dar faptul că bărbatul era blocat până la brâu în nămol într-o fântână cu un diametru de vreo 60 de centimentri, la vreo opt metri adâncime, făcea intervenția una contratimp.
După o goană nebună, în scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci.
Băieții noștri au analizat rapid situația și, asigurat de colegi, Epure Ion, a coborât în fântână și l-a scos pe bărbat la suprafață.
Ce-i drept, nămolit până în vârful urechilor, dar teafăr.Plutonier major Epure Ion este omul zilei!”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here