DOCUMENT! Deputatul Vîlceanu, despre ,,tunul” de 39 de miliarde de la CEO: are valoare ZERO!

3163

Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a ținut să facă unele precizări cu privire la un contract al firmei deținută de mama sa parafat la începutul acestui an cu Complexul Energetic Oltenia și catalogat de presă drept ,,un tun de un million de dolari”.Vîlceanu a cerut clarificări de la CEO pe acest subiect și a pus la dispoziția presei un document din care rezultă că firma familiei sale nu a câștigat niciunul din contractele subsecvente pentru tablă groasă cu CEO și, implicit, nu a încasat nici un leu.

,,Minciună și manipulare”! Așa a catalogat deputatul Vîlceanu informațiile apărute în presă, la începutul acestui an, despre o mega afacere pe care una din firmele familiei sale a făcut-o cu CE Oltenia. Era vorba despre un contract de achiziție ,,tablă groasă și tablă aliată”, a cărei valoare estimată se cifra la 3,9 milioane de lei și despre care presa a scris că este un nou ,,tun” dat de firma liderului liberal la compania energetică.,,Tot citesc prin presă tot felul de fake-news-uri cu tot felul de tunuri date de Vîlceanu prin firma mamei, de 40 de miliarde. Am făcut o adresă Complexului Energetic Oltenia să-mi comunice câte contracte subsecvente a semnat cu firma mamei mele, ce valoare au acele contracte, ce sumă s-a facturat, în baza acelor contracte și ce sumă s-a plătit. Și vă pot spune, direct, o singură cifră: zero!Nu am primit nici eu și nici firma mamei mele nici un leu pe acel acord cadru. Acel tun are valoare zero. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, o sa va trimit acel răspuns, ca să vedeți cam cât se manipulează în Gorj de către pesediști, care acum sunt în campanie electorală. Minciună și manipulare! Eu nu mai am nicio companie la care să fiu acționar care să facă afaceri cu CEO.
În această speță, de așa zisul tun de 39 de miliarde pe care l-a dat Vîlceanu, vă pot spune că valoarea facturilor, a plăților, făcut în baza acestui ,,tun” pe care l-ar fi dat mama mea printr-o firmă este zero”, a declarat Vîlceanu.
Claudiu Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here