Un pacient a decedat în Spitalul COVID de la Târgu-Cărbunești! Soția decedatului va fi transferată și ea în unitatea medicală

13974

Un bărbat de 71 de ani din Baia de Fier a decedat aseară la Spitalul Târgu-Cărbunești, unitate suport pentru bolnavii confirmați cu coronavirus. Pacientul a fost transferat sâmbătă de la Spitalul Novaci, unde a fost confirmat pozitiv, spune managerul Tîrziu, anunțând că soția decedatului va ajunge și ea la unitatea din Târgu-Cărbunești. Femeia, comerciantă de produse lactate, este pozitivă la testul ajuns astăzi la Spitalul Novaci, unde aceasta este internată.

Gorjul raportează al șaptelea deces urmare a COVID 19. 

Managerul Spitalului COVID spune că pacientul a ajuns sâmbătă într-o stare medie de sănătate ca aceasta să se altereze treptat până duminică seara. Deși bolnavului i s-au făcut investigații medicale complexe, acesta a făcut stop cardio-respirator. Avea comorbidități, hipertensiunea fiind trecută în dosar.

,, I s-au făcut manevre de resuscitare dar, din păcate, pacientul a decedat. Am salvat 27 de pacienți iar pe al 28-lea, cu regrete, l-am pierdut. Mai avem internați 22 de pacienți acum în spital și așteptăm transferul soției decedatului la noi, de la Spitalul Novaci, ea fiind pozitivă la testul ajuns astăzi”, a declarat pentru Gorjeanul, managerul Constantin Tîrziu.

Spitalul Novaci a confirmat astfel familia din Baia de Fier cu coronavirus în doar două zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here