Rețeta săptămânii – Biscuiți cu portocale și ciocolată

1669

Ingrediente:
100 g ciocolată, 130 g margarină, 1 ou, 50 g zahăr, 250 g faină, 1 plic zahăr vanilinat, 1 plic praf de copt, coajă de portocală rasă

Mod de preparare
Se amestecă făina cu praful de copt, apoi cu margarina, zahărul şi oul. În acest amestec se adaugă bucăţele de ciocolată, coajă rasă de portocală şi se frământă până se obţine un aluat moale. La final, aluatul se pune în folie de aluminiu şi se lasă în frigider jumătate de oră. După aceea se presară făină şi se întind foi de aluat groase de 5 mm. Se decupează formele de biscuiţi, care se pun într-o tavă şi se ţin la cuptor timp de 10-15 minute.
Poftă bună!
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here