CD-uri şi DVD-uri piratate, descoperite de jandarmi

399

Două persoane din judeţul Gorj sunt cercetate de oamenii legii după ce au fost prinse comercializând CD-uri şi DVD-uri piratate. Pe numele acestora au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distribuire de mărfuri pirat, urmând ca dosarul să fie înaintat unităţii de Parchet competente teritorial.

În cursul zilei de 13 ianuarie, un echipaj de jandarmi, constituit din lucrători din cadrul Detaşamentului Mobil şi Compartimentul Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, a executat o misiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale pe raza Municipiului Târgu-Jiu. Pe timpul executării acestei misiuni, jandarmii au depistat două persoane care ofereau spre comercializare CD-uri şi DVD-uri cu muzică şi filme care nu conţineau marcaj holografic sau „jachetă” de prezentare a operelor muzicale/filmelor.
„Persoanelor depistate, le-au fost întocmite în baza art. 214 Cod de Procedură Penală, actele de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distribuire de mărfuri pirat, faptă prevăzută şi pedepsită de prevederile din Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Dosarul cu actele întocmite urmează a fi înaintat Parchetului competent teritorial în vederea efectuării cercetărilor şi atribuirii numărului unic de înregistrare”, a precizat Alin Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here