Liderul Sindicatului Salvamed Ambulanța Gorj dă asigurări că SJA are ambulanțe și personal capabil să gestioneze situația generată de Coronavirus

2757

Ionel Ianc dă asigurări, în calitate de lider de sindicat la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, că unitatea la care lucrează are capabilitate să țină piept eventualelor îmbolnăviri de Coronavirus din județul nostru.

,,Avem personalul necesar, pregătit, motivat și dotările necesare situațiilor de tipul celor cu care ne confruntăm acum, respectiv Coronavirus. Avem echipamente suficiente și conforme, ambulanțele sunt în proporție 90% noi, dotate cu cel puțin un echipament pentru fiecare membru al echipajului, nelipsind dezinfectantul pentru mâini și suprafețe, măștile, mănușile și alte produse specifice. Vreau să înțeleagă toți gorjenii că rezolvarea dotărilor necesare a fost pusă în discuție, și consider eu rezolvată, atât la nivel național, cât și județean”, a dat asigurări liderul Sindicatului Salvamed Ambulanța Gorj, declarațiile fiind contrare altora alarmiste din SJA. ,,Referitor la cei care vorbesc pentru a induce panica în rândul populației, chiar dacă unii sunt din sistem, le transmit că în aceste momente dificile nu este timp nici de lupte sindicale, nici de parti-pris-uri politice. Interesul populației este mai important ca oricând”, a mai spus Ionel Ianc.Acesta a dat asigurări că nevoile SJA au fost comunicate prefectului județului Gorj chiar, ieri, dar și președintelui Consiliului Județean, ambii garantând că vor sprijini instituția care la rândul ei ajută populația în conflictul deschis cu Coronavirusul.,,Vreau să fac un apel la populația județului Gorj să nu intre în panică, să colaboreze cu noi și cu cei implicați, să anunțe autoritățile, administrația sau la 112 orice caz cu persoane care s-au întors din afara granițelor. Numai așa putem să stopăm și să-i tratăm pe toți cei care au nevoie de sprijinul nostru”, a mai transmis liderul de sindicat din SJA Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here