Pompierul de onoare şi salvatorul de onoare ai anului 2019, la ISU Gorj

2170

Aurelian Negrea, angajat al ISU Gorj de peste 30 de ani, care a participat la peste două mii de misiuni, a fost desemnat, joi, în cadrul unei ședințe de bilanț, pompierul de onoare al anului 2019.
,,A îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară pe data de 29 august 1988, atunci când a fost încorporat ca militar în termen în cadrul Grupului de Pompieri Dolj. A fost momentul în care a realizat că menirea lui este aceea de a salva vieți și bunuri.
De atunci și până astăzi a participat la câteva mii de intervenții. Cu siguranță, despre experiențele trăite de el în cele peste trei decenii de activitate s-ar putea scrie cărți. Foarte mulți sunt oamenii din județul Gorj care îl cunosc, fie că de-a lungul anilor au primit ajutorul lui, fie că au auzit despre intervențiile dificile la care a participat și pe care le-a dus la bun sfârșit. Într-un cadru festiv, plutonier adjutant șef Negrea Aurelian a fost desemnat Pompierul de Onoare al anului 2019 în județul Gorj”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Romeo Todea, <Salvatorul de Onoare al anului 2019>
Plutonierul major Romeo Todea, paramedic SMURD, în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, a primit distincţia de ,,Salvatorul de onoare al anului 2019”, în cadrul ședinței de bilanț.
,,A fost destul de greu să desemnăm <Salvatorul de Onoare al anului 2019>, pentru că toți colegii noștri își desfășoară activitatea cu profesionalism și dăruire. L-am ales pe plutonier major Todea Romeo.
El își desfășoară activitatea ca paramedic SMURD încă din anul 2004 atunci când au fost operaționalizare primele echipaje SMURD în județul Gorj. A participat la mii de intervenții și nu a lăsat niciodată în planul secund pregătirea profesională. Mii de oameni au primit ajutorul lui și nu puțini sunt cei cărora le-a salvat viața de-a lungul carierei.
Într-un cadru festiv, colegul nostru plutonier major Todea Romeo a primit titlul de <Salvatorul de Onoare al anului 2019>”, a mai declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.Evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj şi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pe anul 2019, a avut loc la sala „Auditorium Maximum“ din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here