Cinci ținute în trend de sărbători pentru femeile însărcinate

1537

Te-ai plictisit de jeanșii cu talie elastică sau de rochiile din jerseu și vrei ca perioada cea mai glam a anului să nu treacă nici la tine neobservată? Ei bine, atunci îți sugerăm să pornești la shopping și să achiziționezi piese atipice pentru o gravidă, dar pe care sigur lei vei purta și după ce vei naște.

Blazerul oversized
Alege un blazer oversized care să fie măsura L, suflecă-i mânecile și poartă-l cu o fustă plisată, cu elastic în talie și un tricou alb special pentru femei însărcinate. Adaugă un colier vizibil și o pereche de bocanci și vei fi o apariție fashion pentru orice evenimet din perioada care urmează.

Rochia roșie
Orice gravidă va arăta foarte simpatic într-o rochie voluminoasă, roșie, din mătase. Așadar, ce mai contează clișeele? Contează doar cum o asortezi. Poart-o cu o pereche de ciorapi animal print și cu o pereche de pantofi masculini din piele lăcuită. Lasă-ți părul pe spate și renunță la alte accesorii.

Fusta din paiete
Nu spune nu înainte să știi despre ce este vorba! Această fustă este elastică, este creată special pentru femeile însărcinate deci te vei simți super confortabil purtând-o, și, în plus, vei fi elegantă în seara de Revelion! Poart-o cu o simplă maletă neagră și o pereche de botine ascuțite cu tocul mic. Adoptă un machiaj glittery și renunță la bijuterii.

Bluza din voal
Poartă bluza din voal semitransparentă cu un top din dantelă și mătase și o pereche de pantaloni negri în care să te simți confortabil. Nu îți mai trebuie decât o pereche de cercei și un clutch, amble strălucitoare!

Rochia elastică
Este printre puținele rochii dedicate gravidelor care poate fi transformată într-o piesă cool. Achiziționează o pereche de pantofi punk pe care să îi porți cu o pereche de șosete lucioase. În plus, nu îți mai trebuie decât o jachetă din piele pe care sigur o ai deja în garderobă. Astfel obții un look punk&fresh.
Sursa: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here