Gorjenii nu se sperie de Mediaş! Nikolic revine la Târgu-Jiu

1494

CSM Târgu-Jiu are o misiune dificilă în faţă propriilor suporteri. Baschetbaliştii gorjeni dau piept cu CSM Mediaş, într-un meci care se dispută sâmbătă, de la ora 18.30.
După trei înfrângeri consecutive, băieţii lui Claudiu Alionescu sunt determinaţi să le arate fanilor că pot face faţă în această grupă valorică. Ioan Alin Borşa revine pe parchet după o accidentare, iar Adrian Roşu face parte din lotul gazdelor.
,,Întâlnim o echipă cu pretenţii din grupa valorică B, o echipă care are în componenţă jucători cu ştate vechi din Liga Naţională, cum sunt Calotă, Nicoară şi Siladji. Dispun de trei jucători străini experimentaţi la acest nivel şi de doi jucători americani calitativi. La ei joacă şi Stefan Nikolic, o cunoştinţă mai veche a publicului din Târgu-Jiu şi un om care a pus umărul serios la dezvoltarea clubului Energia. Se anunţă un meci dificil, dar şi noi suntem pregătiţi să facem faţă unei astfel de provocări. Le-am spus băieţilor că atâta timp cât vom munci corect, rezultatele o să apară. Nu mă aşteptam să pierdem cu Constanţa, cred că am rămas datori şi faţă de publicul spectator. Din punct de vedere al clasamentului, bugetului şi lotului, Mediaş e echipa favorită, însă noi suntem gata pentru o nouă provocare. În aceste meciuri, nu avem decât de câştigat, presiunea este pe echipele cu pretenţii”, a declarat Alionescu.
Formaţia din Târgu-Jiu are o victorie şi trei înfrângeri, iar echipa din Mediaş are cifrele inversate la aceste capitole.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here