Narcisa Cristea câștigă și ea împotriva lui Romanescu

1432

Tribunalul Gorj a admis contestația prin care șefa Direcției Economice a Primăriei Târgu-Jiu, Narcisa Cristea, a încercat să scape de calificativul „nesatisfăcător” cu care primarul Marcel Romanescu i-a evaluat activitatea de anul trecut. Zilele trecute și șefa de la Urbanism, Ermina Pasăre, a obținut o victorie în aceeași direcție într-unul din procesele pe care le are pe rolul instanțelor pentru a scăpa de același calificativ primit de la Romanescu.
Narcisa Cristea va trebui să primească de la primar și câteva mii de lei drept cheltuieli de judecată, sentința dată acum de magistrații gorjeni nefiind una definitivă.
Edilul a pierdut însă bătălia și nu îi mai rămâne decât să conteste sentința pentru a duce procesul la Curtea de Apel Craiova pentru a mai spera la o eventuală victorie a sa. „Admite cererea principală, anulează raportul de evaluare a performanţelor individuale ale reclamantei aferent perioadei 01.01.2018-31.12.2018 şi soluţia de respingere a contestaţiei prealabile. Obligă Instituţia primarului municipiului Târgu-Jiu la plata cheltuielilor de judecată către reclamantă în cuantum de 3570 de lei”, se arată în decizia Tribunalului Gorj. În luna mai, Cristea obținuse și ea o victorie „de etapă” împotriva primarului, la vremea respectivă instanța stabilind că „suspendă executarea raportului de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale reclamantei, aferent perioadei 01.01.2018-31.12.2018, până la soluţionarea definitivă a cauzei. Executorie de drept”.
Ulterior sentința a rămas definitivă, cu obligația primarului la plata unor cheltuieli de judecată de circa 1800 de lei, același parcurs fiind până acum și în cazul Erminei Pasăre.
Gelu IONESCU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here