Cozma: Am primit multe semnături din Gorj

3616

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului vrea să fie președintele românilor. Miron Cozma s-a prezentat, miercuri, la Biroul Electoral Central, pentru a-și depune candidatura la alegerile prezidențiale, dar a făcut cale întoarsă. Pentru că nu a scris numărul de semnături pe fiecare filă din dosarele predate, Cozma a trebuit să plece acasă cu cele 50 de bibliorafturi și să facă completările necesare.
„Inclusiv din județul lui Klaus Iohannis am primit semnături. Am fost plăcut impresionat și de semnăturile machedonilor din Constanța. Am fost personal să le iau. Am primit multe semnături și din București, din Valea Jiului, Hunedoara, Gorj. Chiar și din Satu Mare, de unde nu mă așteptam. Mai am acasă semnături din Brăila și Prahova, pe care nu am mai apucat să le pun în dosare, pentru că deja le pregătisem pentru predare. Nu am semn electoral, nu vreau nici slogan, pentru că nu îmi plac lozincile. Deviza mea este credință, muncă, dreptate”, a spus Cozma, care va candida ca independent.
În 1999, Cozma a fost condamnat definitiv pentru infracțiunile comise în Mineriada din 1991.
A fost grațiat de președintele Ion Iliescu în anul 2004. Pe 13 iunie 2017, Luceafărul Huilei a fost trimis în judecată, alături de Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alții, pentru infracțiuni contra umanității. El își propune să fie președintele „care face” și care să-i aducă înapoi în țară pe românii plecați în străinătate.
Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 22 septembrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here