FOTO-Fostul director Medințu și fiul său, acuzați de agresiune! Medicul psihiatru a apelat la 112: ,,Ambii au devenit extrem de violenți și m-au lovit cu palmele și cu pumnii”!

11519

Aurel Medințu, fost director în CE Oltenia, și fiul său Dan Medințu, inginer la SE Rovinari, sunt acuzați de dr.Cosmina Medințu de agresiune și injurii, ce i-ar fi fost aduse femeii, în cursul serii de duminică. Asta, chiar în fața copilului minor, de nici 2 ani de zile. Medicul psihiatru a fost nevoit să apeleze la 112 după ce ambii bărbați ar fi scos-o afară din domiciliul conjugal, în urma unei discuții în contradictoriu. De altfel, femeia și-a acuzat soțul de infidelitate, cei doi fiind deja în proces de divorț. Urmare a acuzelor, cei doi ar fi sărit la doctorița neajutorată și i-ar fi aplicat lovituri cu palmele și pumnii, agresând-o, de asemenea, verbal. În cauză, polițiștii i-au luat victimei declarații, cei doi bărbați refuzând să le răspundă polițiștilor.

Incidentul s-a petrecut în Cartierul Primăverii din Târgu-Jiu în jurul orei 20.00, echipajul de poliție ajungând la locuința familiei Medințu la scurt timp după ce evenimentul conjugal a fost anunțat de femeia de 45 de ani, la 112. Doctorița care avea vânătăi pe corp a fost dusă apoi la secție, la Poliția Târgu-Jiu, unde i s-au luat, imediat, declarații.

În cursul zilei de luni, medicul spune că va face și o plângere penală, la poliție, împotriva socrului și a soțului, urmând să își ridice și un certificat medico-legal.

La revenirea la domiciliu, după declarațiile date la poliție, dr.Cosmina Medințu i s-ar fi interzis, de către cel cu care și-a petrecut 10 ani de căsnicie, accesul la propriul copil. În atare condiții, femeia spune că a părăsit domiciliul conjugal, luând din casă doar câteva haine, știind că inclusiv viața ei este pusă în pericol.

,,Duminică seara, în urma unui conflict între mine și socrul meu, conflict privitor la relația extraconjugală a soțului meu cu care sunt în proces de divorț, relație pe care socrul a acoperit-o, atât Aurel Medințu cât și Dan Medințu au devenit, brusc, extrem de violenți, au început să mă agreseze fizic și verbal, aducându-mi injurii. Menționez că ambii m-au lovit cu pumnii și cu palmele în zona capului, a gâtului și a toracelui. Într-un acces de furie și dând dovadă de o violență extremă, totul întâmplându-se în fața fetiței mele în vârstă de un an și 11 luni, soțul meu m-a prins cu ambele mâini în jurul gâtului. M-a stâns atât de puternic încât nu am mai putut respira și a urlat că mă omoară. Continuând să mă lovească și să mă bruscheze, ambii m-au luat de braț, fiecare de câte o parte, și, pe sus, m-au scos afară din casă”, a declarant, traumatizată, Cosmina Medințu, imediat după incident.

,,În curte am reușit să mă desprind din mâinile lor. Am reușit, abia atunci, să sun la 112. După declarațiile date la sediul poliției, m-am întors acasă și am avut parte de marele șoc de a-mi fi refuzat accesul la copil. Le voi face plângere penală ambilor și voi cere și ordin de protecție”, a completat doctorița, îngrijorată însă de starea copilului, rămas cu cei doi bărbați.

Cei doi Medințu, tatăl și fiul, nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere în legătură cu incidental de duminică seara.

Remintim că Aurel Medințu a fost directorul Diviziei Energie a CEO, pe timpul administrației Ciurel. Pentru a scăpa de el din Directoratul CEO, următorul director al companieie, Laurențiu Ciobotărică, a semnat pentru acordarea către Aurel Medințu a 120.000 de lei, echivalentul a șase salarii. Medințu a rămas cu banii în buzunar, în timp ce Ciobotărică a ajuns în arestul IPJ Gorj pentru 24 de ore.

ANAMARIA STOICA

 

1 COMENTARIU

  1. Niște nenorociți de oameni, ajung directori și li se pare ca tot li se cuvine, ba mai găsesc și câte o japita și e suficient sa înceapă calvarul. Bine a făcut aceasta femeie ca l-a dat pe mana politiei, asa le trebuie la derbedei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here