Săvoiu revine în PMP. Daviţoiu: Nu mai este dorit în partid

1085

Consilierul municipal Ion Săvoiu a suspendat în instanță hotărârea prin care a fost îndepărtat din Partidul Mișcarea Populară, filiala Gorj. Fostului lider al PMP Târgu-Jiu i s-a reproșat neimplicarea în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.
„Admite cererea de chemare în judecată promovată de reclamantul Săvoiu Ion, în contradictoriu cu pârâtul Partidul Mişcarea Populară – Filiala Gorj. Suspendă executarea Hotărârii nr. 2, înregistrată sub nr. 7/10.06.2019 emisă de Consiliul Executiv Judeţean al PMP – Filiala Gorj, până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâtul la plata a 920 lei cu titlu de cheltuieli de judecată către reclamant. Sentinţă executorie de drept”, arată Tribunalul Gorj.
Săvoiu nu mai este însă dorit în PMP. „Din punctul nostru de vedere, el nu mai este membru al Partidului Mişcarea Populară. Şi eu am fost exclus din PNL şi nu am contestat. De ce să stai într-o formaţiune politică în care nu eşti dorit. Practic, este o decizie a partidului respectiv, iar tu, dacă eşti om de onoare, o respecţi, nu te agăţi de orice”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here