Primar indecis: Am avut discuţii şi cu alte partide

1286

Primarul oraşului Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, spune că încă nu a luat o decizie în ceea ce priveşte viitorul său politic. Dat afară din PNL şi dorit de PSD, Bobaru nu neagă faptul că a purtat discuţii şi cu alte formaţiuni politice. „Nu o să ascund lucrul acesta. Am avut discuţii şi cu alte formaţiuni politice, pentru că aşa suntem noi, primarii. Suntem ca fetele mari, suntem curtaţi mai ales în preajma alegerilor”, a declarat primarul din Bumbeşti-Jiu.

„Îl apreciem şi vrem să fie candidatul PSD la Primăria Bumbeşti-Jiu”. Asta susţinea miercuri liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, despre primarul ex-liberal Constantin Bobaru. Acesta din urmă spune că urmează să poarte o discuţie cu liderii PSD Gorj, neluând încă o decizie cu privire la partidul pe listele căruia va candida pentru un nou mandat în anul 2020. „Nu am luat încă o decizie. Este o dorinţă a Partidului Social Democrat şi cred că este o opţiune destul de tentantă şi ofertantă, pentru că PSD, prin exponenţii lui, a stat foarte aproape de problematica comunităţii din Bumbeşti-Jiu”, susţine Bobaru, referindu-se la banii alocaţi pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu sau pentru dotarea Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu. „Luând în calcul doar aceste ultime două chestiuni, cred că este firesc şi normal ca primarul din Bumbeşti-Jiu să aibă o discuţie cu PSD, pentru o colaborare în viitor”, a mai spus Bobaru, la un post local de radio.
În plus, Bobaru nu neagă faptul că a purtat discuţii şi cu alte formaţiuni politice. „Aşa cum am mai spus, nu am luat nicio decizie. Nu am dat niciun răspuns cert niciunei formaţiuni politice. O voi face într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, după ce voi lua o decizie. Nu am făcut nicio înţelegere cu PSD, sunt un primar liber de orice sarcină politică şi am această libertate să pot să mă mişc în spectrul politic”, a mai precizat primarul din Bumbeşti-Jiu, care a recunoscut că a purtat discuţii atât cu ALDE, cât şi cu Pro România.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here