Vîlceanu vrea viceprimar la Băleşti. Primar: Mă opun

1522

Consilierii liberali din comuna Băleşti au primit sarcină de la partid pentru a face o nominalizare pentru postul de viceprimar. „Acolo avem majoritate şi de doi ani primăria nu are viceprimar. Au 15 zile la dispoziţie să stabilească persoana pe care o consideră potrivită pentru această funcţie şi să depună acest proiect la Consiliul Local”, a anunţat Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.
Primarul Mădălin Ungureanu, unul dintre edilii PNL care s-au afişat alături de liderii PSD în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, se opune acestui demers. „Probabil este o dorinţă a domniei sale, în niciun caz nu m-a consultat. Nu văd sensul numirii unui viceprimar în contextul în care mai avem 9 luni până la alegerile locale. Aştept să văd cu ce propunere va veni. Oricum, dacă va fi aşa ceva, va fi peste voinţa primarului comunei Băleşti. Mă voi opune acestui proiect. De ce să vină domnul Vîlceanu să impună viceprimarul? I se pare domnului Vîlceanu că nu am administrat comuna foarte bine?”, a spus primarul Mădălin Ungureanu, la Radio Infinit.
Mai mult, Ungureanu îi transmite deputatului Vîlceanu „să lase comuna Băleşti în pace” şi să se ocupe de organizaţia judeţeană a PNL Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here