Pod demolat şi reconstruit la Cărbuneşti

1182

Investiţie importantă în oraşul Târgu Cărbuneşti! Podul amplasat pe DC27, peste Valea Ungurelu-Ştefăneşti, va fi demolat şi reconstruit din beton armat. Compania Naţională de Investiţii pune la bătaie peste 3 milioane de lei pentru această lucrare.

Lucrările de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie construire pod pe DC27, peste Valea Ungurelu-Ştefăneşti şi podeţ pe DC27, peste Valea Frumuşelu, oraş Târgu Cărbuneşti, au fost scoase la licitaţie. Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 16 august. Valoarea estimată a investiţiei este de 3.018.610 lei, fără TVA.
„Atât podul peste Valea Ungurelu-Ştefăneşti, cât şi podeţul peste Valea Frumuşelu, în satul Ştefăneşti, se află în stare avansată de degradare şi nu asigură stabilitatea şi fluenţa circulaţiei în zonă, putând afecta accesul spre cele 120 de gospodării, cât şi accesul spre comuna Berleşti. Pe perioada dezafectării podului existent şi execuţiei podului nou, circulaţia rutieră se va desfăşura pe varianta de circulaţie executată în aval, în urmă cu trei ani”, se arată în caietul de sarcini. Podul are o lungime de circa 18 metri şi a fost construit în anul 1990.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here