Două trenuri de călători au staționat între stații câteva ore! Circulația între Lainici și Pietrele Albe, oprită temporar după o furtună violentă

1332

Circulația feroviară între Lainici și Pietrele Albe a fost oprită temporar vineri dimineața. CFR a anunţat că zona a fost afectată de vremea nefavorabilă tocmai pe acest segment feroviar de pe secţia Târgu Jiu – Petroşani (Regionala CF Craiova), unde s-a intervenit în cursul nopţii pentru eliberarea căii ferate de arborii prăbuşiţi de pe versanţi în gabaritul căii, iar traficul feroviar a fost redeschis cu tracţiune Diesel pe zona afectată.

Probleme mari au fost, vineri, mai ales la trenurile staționate în Valea Jiului. Patru trenuri au înregistrat întârzieri fiind vorba despre: R 2024 Simeria – Târgu-Jiu (sosit), IR 1835 București Nord – Cluj Napoca, R 2023 Târgu-Jiu – Simeria, IR 1922 Arad – Mangalia.
Călătorilor din trenul IR 1922 le-au fost oferite alimente și apă în stația Craiova, iar în stația București Nord au primit din nou alimente și apă. Garnitura a fost supusă unor igienizări suplimentare.
Vremea rea a dat peste cap și traficul feroviar în vestul țării. Circulația trenurilor a fost oprită temporar pe raza Regionalei CF Timișoara, între stațiile Caransebeș și Orșova unde, din cauza furtunilor violente, arborii prăbușiți de pe versanți au rupt linia de înaltă tensiune și au blocat calea ferată.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here