Aleşi locali în dizgraţia PMP Gorj. „Nu şi-au făcut deloc datoria”

1613

Partidul Mişcarea Populară Gorj se pregăteşte de analize şi sancţiuni, după rezultatele de la alegerile europarlamentare. „Cu siguranţă vom lua ceva măsuri”, anunţă preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, nemulţumit de modul în care s-au implicat „câţiva” aleşi locali în campania electorală pentru euroalegeri.

„Vom face o analiză a rezultatelor în toate secţiile şi în toate localităţile din judeţul Gorj. Din păcate, trebuie să recunoaştem, au fost comune care, deşi nu au organizaţii bine închegate, au luat rezultate mai bune decât acolo unde avem consilieri. Mi se pare corect să luăm măsuri cu toţi cei care nu s-au implicat, indiferent că e consilier judeţean, municipal sau local, pentru ca situaţia să nu se mai repete la următoarele alegeri”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj, la un post local de radio.

Daviţoiu aşteaptă demisii
PMP a obţinut în judeţ 6% din voturi. În şase localităţi, partidul a luat un scor din două cifre: Alimpeşti 17,16%, Stejari – 16,11%, Berleşti – 13,42%, Vladimir – 13,72%, Văgiuleşti – 12,90% şi Stoina – 12,04%.
Liderul PMP Gorj spune că în timpul campaniei electorale pentru europarlamentare s-au remarcat nişte „deficienţe”. „Am constatat că niște consilieri nu şi-au făcut deloc datoria şi chiar nu au ajutat cu nimic PMP Gorj să obţină un rezultat mai bun”, a mai spus Daviţoiu, fără a da nume. Aşteaptă însă nişte demisii… de onoare. „Nu dau nume, se ştiu ei şi ar fi mai fair-play să demisioneze decât să-i dăm noi afară din partid. Ar fi un gest de corectitudine din partea lor. Ei nu au crezut că PMP va face pragul electoral şi s-au lăsat induşi de sondaje. Săptămâna viitoare va fi şedinţă de Birou Permanent Judeţean, iar cu siguranţă cei care nu s-au implicat în campania electorală şi cei care au luat rezultate sub aşteptări vor fi sancţionaţi. E bine să restabilim adevărul, nu să existe unii care să-şi aroge merite, iar ei nici măcar nu au trecut de câteva luni pe la partid”, a mai precizat Daviţoiu. Consilierul judeţean Liviu Andrei susţine că s-a implicat în campania electorală „atât cât am putut” şi „atât cât mi-a permis timpul”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here