Ponta, chemat în PSD. „Nu suntem de vânzare”

1119

Victor Ponta nu are de gând să revină în PSD. El a declinat oferta Gabrielei Firea, care i-a rechemat în partid pe foștii săi colegi din PSD care au trecut la Pro România. „Chiar nu suntem de vânzare, ca alții”, i-a transmis Ponta. Mai mult, deputatul de Gorj i-a criticat pe cei din PSD care au găsit un singur vinovat pentru eşecul din alegeri, adică Liviu Dragnea.
„Ah – nici nu vă închipuiți ce bine ne simțim când spunem NU!!! (…) Noi de la ProRomânia suntem oameni liberi – chiar NU suntem de vânzare ca alții! (…) Chiar am înţeles ce au vrut să spună oamenii prin votul din 26 Mai şi nu îi sfidăm şi nici nu încercăm să îi prostim! Chiar am înţeles că problema României nu era omul Liviu Dragnea – ci «Sistemul Liviu Dragnea» – şi toţi acum vor să rămână în «Sistemul LD» după ce au scăpat rapid de om!”, a scris Ponta pe Facebook.
Victor Ponta a mai precizat că Pro România merge mai departe și îi așteaptă în partid „pe toți cei care nu își vând sufletul pentru bani, funcții și avantaje meschine”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here