Vrea „scor cu două cifre” la europarlamentare

962

Pro România dă primul examen politic la alegerile din 26 mai, susţine deputatul Victor Ponta, care speră într-un rezultat bun la europarlamentare. „Sunt convins că vom avea un scor din două cifre”, afirmă fostul deputat de Gorj, Alin Văcaru, secretar executiv al Pro România.

Victor Ponta revine în Gorj, pe 15 mai, pentru a purta discuţii cu alegătorii. „Pe 15 mai va fi prezent şi Victor Ponta, probabil cu domnul Mihai Tudose. Cu siguranţă, Ioana Petrescu şi Gabriela Podaşcă vor veni. Vom avea o întâlnire cu oamenii de afaceri şi o întâlnire cu persoanele cu dizabilităţi. Vom avea discuţii la Târgu-Jiu şi vom încerca să ajungem la Motru şi chiar Padeş, să discutăm cu alegătorii”, a precizat Văcaru.

În plus, liderul Pro România Gorj spune că şi-a propus să ia la pas tot judeţul, în această campanie electorală. „Ne-am propus să ajungem în aproape tot judeţul. Pe lângă organizaţiile locale, care sunt zi de zi în campanie, eu, împreună cu domnul Ion Stănulescu, candidatul nostru la europarlamentare, încercăm, pe cât posibil ca până pe 26 mai să ajungem în aproape tot judeţul”, a menţionat Văcaru. Victor Ponta deschide lista candidaţilor Pro România pentru Parlamentul European, însă a anunţat că nu va merge la Bruxelles, în timp ce fostul prim-ministru Tudose ocupă locul trei, după Corina Creţu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here