Primarul ALDE de la Drăguțești s-a făcut FRATE cu PSD!

1741

Ion Dumitru Popescu, edil ALDE de Drăguțești, a făcut un gest politic, ieri, prin care și-a uimit organizația din care face parte, oferind un avantaj, în plină precampanie pentru europarlamentare, PSD. Acesta a fost prezent, luni, în conferința de presă a PSD Gorj, fiind flancat în prezidiu de liderii organizației social democrate, Mihai Weber și Cosmin Popescu. Într-un gest de maximă îndatorire către PSD, liderul ALDE a spus mai multe decât trebuie, menționând că, în ultimii ani, acesta fiind de doi ani ales edil la Drăguțești, în spatele său s-a aflat Mihai Weber, deputatul social-democrat, în prezent, lider al PSD Gorj. Șeful ALDE Gorj, Ion Iordache, a menționat după eveniment că Popescu a adus un deserviciu partidului și că ar fi corect să spună dacă a făcut pasul spre PSD.

Prezența lui Ion Dumitru Popescu în sediul PSD Gorj nu a arătat, luni, decât că acest primar ALDE a luat hotărârea de a schimba partidul pentru care candidează. Popescu le-a arătat astfel pisica și consilierilor PSD din Drăguțești, care nu fac ce vrea edilul ALDE, pozând într-un apropiat al lui Mihai Weber, lider din cuvântul căruia acesta nu ar ieși.
Mai exact, edilul Popescu l-a pus deasupra șefilor din ALDE pe liderul PSD, gest care nu a fost trecut cu vederea de colegii acestuia de partid, care și-au luat mâna de pe acesta. De altfel, Ion Iordache a menționat deja după conferința de presă a PSD Gorj că partidul nu se mai bazează pe Ion Dumitru Popescu, edil care s-ar face frate ,,și cu dracu” pentru a trece puntea. Iordache i-a atras atenția lui Popescu că nu are experiență politică și că are de unde să-și aleagă un alt candidat pentru Primăria Drăguțești, fostul primar Vasile Moșoiu fiind chiar o variantă agreată de liderul organizației. Oficial, prezența lui Popescu la conferința PSD ar fi fost doar o mulțumire pentru șeful PSD Gorj, care l-a ajutat pentru investiția cu gaze a localității. Varianta nu este însă crezută de ALDE Gorj, știut fiind că alianța PSD-ALDE nu funcționează în județul nostru. ,,Popescu așa a fost obișnuit de când era bodyguardul fostului primar de Drăguțești ori a edilului de la Rovinari. Mai mult a făcut cetățean de onoare pe Sorin Boza, persoană care nu avea nicio legătură cu localitatea. Și atunci i-am spus că face o greșeală și l-am sfătuit să se consulte și cu alții. Acum spune că nu pleacă de la noi, chiar luni dimineața a trecut cu listele pentru europarlamentare. Eu nu am vorbit cu el după conferința PSD, dar a discutat Robert Filip, lui i-a spus că nu pleacă din ALDE”, a completat Iordache.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here