Echipa managerială, completă la ISU Gorj! Notele obținute la concurs de adjuncții inspectorului șef

2252

Echipa managerială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj este completă, în urma concursurilor organizate de IGSU pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante la nivelul unităţii. Viorel Gîlmă a promovat, în această lună, cu nota 8,20, examenul pentru funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef, iar Lucian Gheorghiță este adjunctul lui Augustin Malacu, după ce a obținut nota 8.40.

”În ultimul an şi jumătate, ISU Gorj a fost într-un intens proces de reorganizare, referindu-mă aici atât la pensionările din ultima perioadă, cât şi la modificările survenite în organigrama inspectoratului. De la funcţia de inspector şef pe care am ocupat-o în luna iunie a anului 2017, după o perioadă de împuterniciri pe funcţii, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a organizat concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere şi execuţie vacante la nivelul unităţii noastre. Recent, cele două funcţii vacante, cea de adjunct al inspectorului şef şi prim-adjunct al inspectorului şef, care completează echipa managerială a ISU Gorj au fost ocupate prin concurs.
Concret, domnul colonel Gheorghiţă Lucian a promovat în data de 07 februarie 2019 cu nota 8,40 concursul organizat pentru funcţia de adjunct al inspectorului şef, iar în data de 15 februarie 2019 domnul lt.col. Gîlmă Viorel a promovat cu nota 8,20 concursul pentru funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef. Aşadar, începând cu această lună echipa managerială a ISU Gorj este completă, iar următoarea perioadă trebuie să fie una axată pe realizarea obiectivelor pe care ni le-am propus pentru acest an. Sunt obiective îndrăzneţe, dar prin muncă, voinţă şi înţelegere suntem convinşi că vom realiza ceea ce ne-am propus”, a declarat Augustin Malacu, șeful ISU Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here