Boza și-a luat, prin transfer, al cincilea consilier personal! Noul sfătuitor, un consilier județean, pensionat anticipat

3613

Sorinel Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, și-a mărit echipa de consilieri personali, la scurt timp, după ce a susținut că va face o reorganizare serioasă în rândul TESA. Șeful Directoratului CEO l-a acceptat, de vineri, în echipa sa pe Gheorghe Leșu Davițoiu, angajat cu o lună în urmă inginer la Minprest Serv Rovinari. Transferul lui Davițoiu la CEO expiră abia peste șase luni. Davițoiu, pensionat anticipat din minerit cu câțiva ani în urmă, este consilier județean PMP și membru în BPJ-ul PMP Gorj.

Șeful CE Oltenia are de vineri încă un consilier personal în echipa sa proprie. Este vorba despre Gheorghe Leșu Davițoiu, adus prin transfer de la Minprest Serv, locul unde a fost angajat, cu o lună în urmă, inginer. Davițoiu nu a fost transferat însă pe un post de inginer, cum este procedura, ci pe cea de consilier personal, aceasta fiind cererea lui Boza.
Mai exact, în loc să folosească cunoștințele lui Gheorghe Leșu Davițoiu în producție, acesta conducând ani buni structuri miniere din fostul SNLO și a CEO, Boza a preferat să-l folosească pe salariatul pensionat din companie, în folosul său personal.
În companie se vehiculează că Boza, în perioada imediat următoare, își va diminua numărul de consilieri prin transferarea lor pe posturi mai călduțe, la sucursalele companiei din județ.
Liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a confirmat angajarea fratelui său în CEO, explicând că acesta ar fi fost băgat forțat la pensie de una dintre fostele administrații ale companiei, acesta fiind pensionat anticipat. Nicolae Davițoiu a menționat că fratele său a lucrat 35 de ani în minerit și are o experiență importantă în funcții de conducere, acesta conducând timp de 15 ani, EMC Rovinari. Liderul PMP Gorj a criticat, în nenumărate rânduri, lipsurile și problemele de personal din minerit.
ANAMARIA STOICA

2 COMENTARII

  1. Nu mai erau ingineri in CEO trebuia adus un…LES din afara , multe bune a mai facut si asta in minerit, ce sa spun…pe mana cu marin condescu a …revolutionat … mineritul , el fiind absolvent al facultatii de instalatii in constructii bucuresti…tare priceput a mai fost , mare manager , nu i-a ajuns cate a facut in timp ce era la putere, cand cu psd , cand cu pnl , asa sunt unii , nu le mai ajunge cat au strans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here