Video: Gorjeanca Denisa Stroescu, la doar 16 ani, campioană națională universitară la atletism! A luat locul I la probele combinate

2247

Denisa Stroescu, fostă atletă la SC Pandurii Târgu-Jiu sub îndrumarea antrenorului Ion Bură, în prezent transferată la Clubul Dinamo din București, a urcat pe podium la Campionatul Național Universitar de Atletism, desfășurat, vineri, în sala Lia Manoliu din Capitală. Eleva antrenoarei Liliana Năstase, la rândul ei fost campion național și mondial la atletism, Denisa este campioană națională, după ce a luat locul I la cinci probe combinate, susținute în aceeași zi. Campioana de doar 16 se pregătește acum pentru Jocurile Olimpice pentru Juniori de la Doha, care vor avea loc în toamna acestui an.

Denisa face atletism de la 6 ani, începând și practicând acest sport la Târgu-Jiu, în paralel cu școala. A devenit vicecampioană la doar 8 ani, iar de atunci se menține mereu pe podium.
A fost susținută permanent de familie, dar și de antrenorii minunați pe care i-a avut, Denisa beneficiind de sprijinul necondiționat al omului de afaceri Viorel David, care a susținut sportiva, prin sponsorizări, în ultimii ani, bucurându-se de fiecare victorie a gorjencei noastre.

De altfel, Denisa și părinții ei îi transmit directorului firmei Artego SA mii de mulțumiri pe această cale, cu mențiunea că fără ajutorul dânsului efortul sportivei nu ar fi fost încununat de atâtea victorii.
Denisa Stroescu are zeci de medalii și sute de diplome, concurând în ultimul deceniu la nenumărate competiții de atletism, cea mai importantă fiind victoria de vineri, unde aceasta a obținut primul loc la cinci probe pe categoria sa de vârstă. Urmează însă naționalele pe 15 martie, apoi Balcaniada din Turcia și Internaționalele de la Pitești.

Sportiva din Gorj spune că este în formă maximă, fiind convinsă că drumul ei spre glorie va fi presărat cu victorii și anul acesta. Denisa nu are destule cuvinte de mulțumire la adresa antrenoarei sale, care a susținut-o și o susține permanent, sportiva fiind antrenată patru ore pe zi de către Liliana Năstase. Denisa este elevă în clasa a XI-a la un liceu din București.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here