Tânără rănită într-un accident rutier la Bâlteni

946

O tânără în vârstă de 17 ani a ajuns, ieri dimineață, la spital pentru îngrijiri medicale, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier, produs pe raza localității Peșteana Jiu, comuna Bâlteni. Evenimentul rutier a avut loc din cauza neacordării de prioritate unui alt autoturism.

“La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că în urma impactului a rezultat o victimă de sex feminin în vârstă de 17 ani, care nu era încarcerată și era conștientă”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
“După efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr în vârstă de 26 ani, din județul Brăila, în timp ce ieșea din curtea casei, pe raza localității Peșteana, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din Bâlteni, care circula din direcția Peșteana către Țicleni, intrând în coliziune cu acesta.
În urma impactului, a rezultat accidentarea ușoară a unei pasagere, de 17 ani, aflată în autoturismul care se face vinovat de săvârșirea accidentului”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here