Primarul din Ciuperceni: ”Dacă realizez ce le-am promis cetăţenilor, voi mai candida”

340

În acest an, în localitatea Ciuperceni nu vor fi făcute investiţii. Asta pentru că, spune primarul Dumitru Tăloi, nu vor primi banii necesari pentru realizarea investiţiilor pe care şi le-a propus. Însă în mandatul trecut, în localitatea pe care o conduce, Tăloi a demarat o serie de proiecte pe care a reuşit să le finalizeze în ultimul an. Edilul se gândeşte deja la un alt mandat, însă spune că va candida dacă va finaliza toate proiectele pe care şi le-a propus.

Dumitru Tăloi, primarul din localitatea Ciuperceni, a încercat, de-a lungul timpului, să ofere comunităţii pe care o conduce, tot confortul. A început cu mici investiţii şi a continuat cu infrastructura sau alimentarea cu apă. “Am finalizat modernizarea unui drum de 3,8 kilometri, construcţia a două poduri. Tot ca şi proiecte începute în mandatul trecut şi finalizate acum, mai pot să spun că am finalizat sediul primăriei şi l-am dotat, de asemenea, am efectuat la Biserica din Vârtopu în jur de 100 de metri de pictură”, a declarat primarul din Ciuperceni. Acesta a mai spus că majoritatea proiectelor au fost realizate din bugetul local.

Următoarele investiţii, la anul
Pentru că abia au fost depuse proiectele pentru investiţii, se aşteaptă ca banii de la Minister să vină anul viitor. Asta înseamnă că până atunci, în localitatea Ciuperceni, nu se va face nimic. “În acest mandat, mi-am propus să fac drumul sătesc de la Boboieşti, ce are 7,8 kilometri. De asemenea, vreau să fac şi drumurile săteşti de la Zorzila dar şi Văianu. Tot pentru acest mandat mi-am propus să realizez canalizarea menajeră în satele Ciuperceni dar şi Priporu, reabilitarea reţelei de alimentare cu apă, dar şi staţia de epurare ”, a declarat Tăloi.
Edilul a mai spus că se va ocupa şi de căminul cultural din localitate, dar şi că va renova o biserică. “Am depus proiecte pentru toate investiţiile, toate au avizul luat, acum aşteptăm fondurile europene, dar sigur vor intra banii la anul. Primăria e săracă, avem doar buget local”, a mai spus edilul din Ciuperceni.

Cu gândul la un nou mandat
Primarul se gândeşte deja la un nou mandat. “Vreau să mai candidez, însă doar dacă finalizez tot ce mi-am propus. Am fost ajutat de parlamentarii de pe colegiul meu. Chiar săptămâna trecută, senatorul Dian Popescu şi deputatul Ion Cupă au fost la Ciuperceni, au participat la şedinţa de Consiliu Local. I-am invitat şi pe domnii Barbu şi Rotaru, însă au spus că nu pot ajunge”, a mai declarat primarul. Tăloi a mai spus că le-a expus problemele celor doi parlamentari care au spus prezent la şedinţă iar aceştia au promis că îl vor sprijini.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here