Şoferi fără permis, prinşi în trafic

323

În cursul zilei de 19 iulie, poliţiştii gorjeni au depistat în trafic patru persoane care conduceau autovehicule pe drumurile din judeţ, fără a poseda permis de conducere. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

Un prim dosar penal a fost întocmit pe numele unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din Tismana, depistat de oamenii legii în timp ce transporta cu un autovehicul material lemnos, fără a poseda licenţă de transport sau permis de conducere. “În dimineaţa zilei de vineri, 19 iulie 2013, orele 10:00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu – Postul de Poliţie Stăneşti, în timp ce executau serviciul de patrulare pe D.J. 664, pe raza comunei Stăneşti, au depistat în trafic pe S.I., de 54 ani, din oraşul Tismana, în timp ce transporta cu un autovehicul cantitatea de 13,445 mc material lemnos, esenţă fag, fără a deţine licenţă de transport. Din verificări a rezultat faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule”, a anunţat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. În prezent, bărbatul de 54 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului transportului rutier public şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.
În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au mai depistat alte trei persoane care conduceau autovehicule pe drumurile din judeţ, fără a poseda permis de conducere. Este vorba de un adolescent de 16 ani, din Rovinari, un tânăr de 27 de ani, din comuna Brăneşti, şi un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Bărbăteşti. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicule drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here